XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd

Nyheder

National helt -ZHONG NAN SHAN
Slip tid: 2020-11-12 10:24:00  Hits: 19

I denne stille nat, kiggede jeg langt væk, mit sind blinkede konstant på togspisevognen, den åbne computer, den dybe tanke og det trætte ansigt!Er i en nyhedsartikel, jeg så første gang din figur...   Zhong Nanshan bedstefar!

Jeg siger hej til dig på øen Connecticut!Ved du det?Er det en ny koronal lungeepidemi, så lad mig kende dig?Det hørte jeg for mange år siden i " SARS " forebyggelse og kontrol kampagne, du oplader fremad!Wuhan har travlt, den nye kron lungebetændelse kom til folks situation, du tænker ikke på personlig sikkerhed, men skyndte dig til Wuhan natten over!

Bedstefar Chung, da jeg hørte det nye semester. " lungebetændelse med en ny type koronavirus infektion " I nyhederne følte jeg mig meget langt væk fra os. Da nyheden om forsinkelsen i skolen kom, var jeg lidt bange igen!På nytårsaften, og nu til aften, da jeg s å det første militære lægehold samlet i Wuhan, indså jeg dybt, at det ikke var en lille sag, men en hård kamp!De er 84-årige, men De er ikke bange for vanskeligheder, når det første, det mest nødvendige og farligste sted, er, at De siger, at vi ikke skal være bange!Du kan ikke være bange.39Vil du lade mig se en ånd, ikke kaos, modig, når den første!Du er fortroppen i denne kamp!

Bedstefar Zhong, det og den epidemi, der fik mig til at kende dig.Du er folkets helt!Da jeg vidste, at du var 84-årig, var billedet i mit hjerte: Hver morgen skulle du bære et fuglebur, nynne en sang, gå i parken, leve et roligt og behageligt liv i alderdommen.Men det gjorde du ikke, du skyndte dig til epidemigrænsen!At et tal, lad mig flytte, lad mig forstå den virkelige betydning af " leve og dø til gavn for landet, hvordan man undgår katastrofens skæbne " ...Det er dig og millioner af bedsteforældre, onkler og tanter, der har helliget sig kampen mod epidemien, som har inspireret vores generation: Hvis det er godt for landet, selv om det er villigt til at ofre sit eget liv, hvordan kan det så forfølges på grund af velvære og undgå ondskab?

Du er ansvarlig for samfundet og for landet, og du har mange ansvar på dine skuldre.Men ansvar er ikke venlige og smukke ord, vælger at bære det ofte skal betale, har brug for mod, men skal også fortsætte.

Der er stor skønhed i verden, fordi hjertet har stor godhed!Tak for dit selskab!Kom nu, bedstefar Chung!I år, SARS anti-epidemi krig i din sejr tilbagevenden, år jeg venter på at du sejrer!

c6b523aeac184d589bde9ae36b44f5d5.jpg

Tidligere: Beijing Tiananmen Nationalgarde

Næste: Én verden et lys - Laser